poszukiwany…
piekarz
Szukamy osób z doświadczeniem w pracy z chlebem na zakwasie, znającej rzemieślnicze metody produkcji.
Praca w godzinach wczesno-rannych od ok. 4:00 – 4:30 do ok. 11:00-12:30 produkcja odbywa się przy Rondzie Grzegórzeckim – dobry dojazd. Piekarnia posiada dwa punkty sprzedażowe. PRACA NA PEŁEN ETAT. Jeśli nie masz doświadczenia w piekarni ale pieczesz dużo, masz determinację do nauki i kochasz gluten – zgłoś się i daj się poznać.
wymagania
- formowanie i wypiek chlebów na zakwasie,
- formowanie i wypiek bułek na zakwasie/ bagietek,
- formowanie, garowanie, obwarzanie i wypiek bajgli,
- produkcja wytrawnych wypieków na zakwasie (focaccia),
- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,
- dbałość o jakość wypieku, ustalone standardy.
- doświadczenie w pracy na stanowisku i znajomość technik wypieku,
- dyspozycyjności na min. pół etatu,
- zaangażowania w pracę,
- badań sanepid.
Cukiernik
szukamy osoby z doświadczeniem, przede wszystkim w pracy z ciastem drożdżowym, ale dodatkowym atutem będzie znajomość innych rodzajów ciast (serniki, ciasta z kremem, desery, tarty) itp.
Praca w godzinach wczesno-rannych od ok. 4:00 – 4:30 do ok. 11:00-12:30 produkcja odbywa się przy Rondzie Grzegórzeckim – dobry dojazd. Piekarnia posiada dwa punkty sprzedażowe.
wymagania
- produkcja drożdżówek i bułek słodkich: z nadzieniem, z owocami, z kremami
- produkcja ciast i deserów
- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,
- dbałość o jakość wypieku, zgodność receptur i ustalone standardy
- doświadczenie w pracy na stanowisku, znajomość technik wypieku
- dyspozycyjność na min. pół etatu
- zaangażowanie w pracę
- badania sanepid
oferujemy
- wynagrodzenie zależne przede wszystkim od doświadczenia – ustalamy je na rozmowie po dniu próbnym
- pracę w stabilnej firmie oraz korzystną dla kandydata formę zatrudnienia lub współpracy: umowę lub b2b
- atrakcyjne zniżki staffowe, możliwość rozwoju, system premiowy
- możliwość udziału w szkoleniach i podnoszenie kompetencji
Daj się poznać
chcielibyśmy wiedzieć:
- czego oczekujesz od miejsca pracy?
- jakim jesteś człowiekiem?
- co jest dla Ciebie ważne?
Jeśli szukasz miejsca, w którym stawia się na kreatywność, ambicję, szczerość, zaufanie, a współpracowników daży się szacunkiem i widzisz siebie jako współtwórcę chlebowych i/lub cukierniczych dóbr – zgłoś się…
praca(at)bukakrakow.pl