praca
aktualnie
poszukiwany…

piekarz

Szukamy osób z doświadczeniem w pracy z chlebem na zakwasie, znającej rzemieślnicze metody produkcji.

Praca w godzinach wczesno-rannych od ok. 4:00 – 4:30 do ok. 11:00-12:30 produkcja odbywa się przy Rondzie Grzegórzeckim – dobry dojazd. Piekarnia posiada dwa punkty sprzedażowe. PRACA NA PEŁEN ETAT. Jeśli nie masz doświadczenia w piekarni ale pieczesz dużo, masz determinację do nauki i kochasz gluten – zgłoś się i daj się poznać.

wymagania

  • formowanie i wypiek chlebów na zakwasie,
  • formowanie i wypiek bułek na zakwasie/ bagietek,
  • formowanie, garowanie, obwarzanie i wypiek bajgli,
  • produkcja wytrawnych wypieków na zakwasie (focaccia),
  • utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,
  • dbałość o jakość wypieku, ustalone standardy.
  • doświadczenie w pracy na stanowisku i znajomość technik wypieku,
  • dyspozycyjności na min. pół etatu,
  • zaangażowania w pracę,
  • badań sanepid.

Cukiernik

szukamy osoby z doświadczeniem, przede wszystkim w pracy z ciastem drożdżowym, ale dodatkowym atutem będzie znajomość innych rodzajów ciast (serniki, ciasta z kremem, desery, tarty) itp.

Praca w godzinach wczesno-rannych od ok. 4:00 – 4:30 do ok. 11:00-12:30 produkcja odbywa się przy Rondzie Grzegórzeckim – dobry dojazd. Piekarnia posiada dwa punkty sprzedażowe.

wymagania

  • produkcja drożdżówek i bułek słodkich: z nadzieniem, z owocami, z kremami
  • produkcja ciast i deserów
  • utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,
  • dbałość o jakość wypieku, zgodność receptur i ustalone standardy
  • doświadczenie w pracy na stanowisku, znajomość technik wypieku
  • dyspozycyjność na min. pół etatu
  • zaangażowanie w pracę
  • badania sanepid

oferujemy

  • wynagrodzenie zależne przede wszystkim od doświadczenia – ustalamy je na rozmowie po dniu próbnym
  • pracę w stabilnej firmie oraz korzystną dla kandydata formę zatrudnienia lub współpracy: umowę lub b2b
  • atrakcyjne zniżki staffowe, możliwość rozwoju, system premiowy
  • możliwość udziału w szkoleniach i podnoszenie kompetencji

Daj się poznać

chcielibyśmy wiedzieć:

  • czego oczekujesz od miejsca pracy?
  • jakim jesteś człowiekiem?
  • co jest dla Ciebie ważne?

Jeśli szukasz miejsca, w którym stawia się na kreatywność, ambicję, szczerość, zaufanie, a współpracowników daży się szacunkiem i widzisz siebie jako współtwórcę chlebowych i/lub cukierniczych dóbr – zgłoś się…

praca(at)bukakrakow.pl